مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری مشهد به تشریح روند اجرای پروژههای زودبازده در مناطق شهری مشهد با محوریت مشکلات محلات پرداخت و گفت: اگر نهادی در زمینه بازآفرینی پای کار نیاید این عمل ترک فعل محسوب میشود و طبق قانون با آن برخورد خواهد شد.
علی رضازاده همدانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس، در خصوص پروژههای زودبازده مشهد با بیان این مطلب که تسریع در پروژههای عمرانی منطقه 3 شهری در اولویت پروژههای زودبازده سال 1402 قراردارد، اظهار داشت: تسریع در روند پروژههای عمرانی به ویژه بازگشایی معابر، تجهیز اماکن ورزشی، آسفالتکشی، بازارها و مراکز رویش باید در اولویت پروژههای زودبازده در سال 1402 قرار دارد.
مدیرعامل سازمان بازآفرینی با اشاره به اینکه شهرداران مناطق از سوی فرماندار به عنوان دبیر ستاد بازآفرینی انتخاب شدهاند، افزود: شهرداران در هر منطقه میتوانند مطالبات خود را در حوزه پروژه های زودبازده ازطریق دستگاه های دولتی پیگیری کنند.
اولویت ما در پروژه های زودبازده حل مشکلات محلات است
وی تصریح کرد: یکی از نیازهای مطرح شده در بازآفرینی پروژه های منطقه 7 از سوی دفتر تسهیلگری محله خلج مبنی بر نیاز مردم محلات خلج، سیدی و المهدی به فضای مناسب ورزشی و فرهنگی است، یکی از رسالتهای پروژه های زودبازده با نگاهی که در شورای شهر و شهرداری مشهد وجود دارد انجام عملیات در مقیاسهای گستردهتر که نفع چند محله را در بربگیرد است.
رضازاده همدانی عنوان کرد: تلاش میکنیم در پروژههای زودبازده به دنبال حل مشکلات مردم محله باشیم و شهرداری منطقه 7 از این حیث جزو بهترین مناطق شهرداری مشهد در اجرای پروژه زودبازده بوده و در این مسیر گامهای موثری برداشته است.
استفاده از ظرفیت دستگاههای دولتی به منظور تسریع در پروژههای زودبازده
مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری مشهد گفت: استفاده از توان و ظرفیت دستگاههای دولتی در پروژه های زودبازده میتواند منجر به تسریع در روند پروژههای زودبازده شود. امیدواریم بتوانیم در پروژههای زودبازده سال آینده نیز همچون گذشته گامهای موثری برداریم و اتفاقات بسیار خوبی را برای مردم در حاشیه شهر رقم بزنیم.
وی با اشاره به پروژههایی که در حوزه تملکها قرار دارند، بیان کرد: طبق قانون تمامی دستگاههای دولتی موظفند 30 درصد از اعتبارات خود را به مشکلات حاشیه شهر اختصاص دهند و سهم سازمان زمین و مسکن و شهرسازی در این مورد 70 درصد است و استفاده از توان و ظرفیت این نهاد دولتی میتواند در تسریع پروژههایی که در حوزه تملک منطقه 2 قرار دارند راهگشا باشد.
رضازاده در خصوص مشکلاتی که درسطح منطقه 2 مشهد وجود دارد، افزود:در حوزه مشکلات مربوط به فاضلاب و همچنین جمعآوری آبهای سطحی میتوان از ظرفیت دستگاههای دولتی همچون اداره آب و فاضلاب و سایر دستگاهها استفاده کرد و اگر نهادی پای کار نیاید این عمل ترک فعل محسوب میشود و طبق قانون با آن برخورد خواهد شد.
مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری مشهد ادامه داد: منطقه 2 در پیشرفت فیزیکی پروژههای زودبازده در بین سایر مناطق شهری رتبه نخست را درسال گذشته کسب کرده است و همچنین رتبه سوم در جذب اعتبارات دولتی به منظور اجرای پروژههای زودبازده نیز متعلق به منطقه 2 است و امیدواریم در پروژههای زودبازده 2 به همین صورت پیش برویم و شاهد رشد و توسعه در محلات حاشیه شهر باشیم.
شهرداران مناطق از ظرفیت دستگاههای دولتی استفاده کنند
مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری مشهد خاطرنشان کرد: شهرداران در هر منطقه میتوانند از ظرفیت دستگاههای دولتی به منظور تسریع در روند پروژههای زودبازده استفاده کنند.
رضازاده با اشاره به پروژههای زودبازده در منطقه 6 شهرداری مشهد گفت: درپروژههای زودبازده منطقه 6 مشکلات کمتری وجود دارد و اگر در رفع مشکلات پروژه هایی که برای این منطقه شهری تعریف شده است نیاز به نظارت شورای شهر وجود داشته باشد، ما با شورای شهر رایزنی میکنیم و مسائل مربوطه را به شورا انعکاس خواهیم داد.
وی با اشاره به شهرک شهید رجایی و شهرک شهید باهنر بیان کرد: این مناطق از سال 90 به حوزه شهری پیوستهاند و با توجه به اینکه رشد و توسعه در حاشیه شهرمشهد جزو مهمترین اولویت مدیریت شهری دردوره ششم است، بازآفرینی این دو منطقه در دستورکار مدیریت شهری قرار دارد.
مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری مشهد افزود: 120 پروژه زودبازده برای مناطق شهرک شهید رجایی و شهید باهنر در سال 1401 تعریف شده بود که 90 درصد این پروژه ها آماده بهرهبرداری است. آبگرفتگی و فاضلاب جزو مشکلات این منطقه بود که با تلاشهای صورت گرفته ازسوی مدیریت شهری این مشکل نیز برطرف شد.
انتهای پیام/282/